Karriere

Kloke hoder utfyller og utfordrer hverandre når de jobber sammen i team. For deg kan et opphold i BAHR bety god og rask læring og utvikling – hos oss er lagarbeidet en bevisst idé for organisering og utøvelse av advokatvirksomhet.

Et opphold hos oss er et spennende og krevende trinn på karrierestigen. Det er plass til flere spillere på laget. Ser du etter et miljø for ytterligere faglig vekst, vil vi gjerne snakke med deg.

 

Den beste advokatskolen

etter endt utdannelse

Student

Hvem trives best hos oss? Du er nok over gjennomsnittet dedikert, nysgjerrig på å lære, og vant til at det skal fokusert innsats til for å oppnå gode resultater. Du trives som lagspiller, søker utvikling i samspill med andre og inspireres av muligheten til å arbeide med mer erfarne advokater i profilerte og ofte vanskelige saker. Du er ikke redd for å ta ansvar, og du synes det er moro å yte det lille ekstra for å løse en sak best mulig. Velkommen til BAHR!

Karriere i BAHR

Hvis du har lyst til å bli kjent med et pulserende og dedikert forretningsadvokatmiljø, og utvikle deg ved å samarbeide med noen av landets fremste advokater i krevende oppdrag for spennende klienter, da kan BAHR være stedet for deg. Vi legger mye ressurser i BAHR-skolen og vår mentorordning. Ønsket er at tiden i BAHR skal være den beste advokatskolen for jurister med særlig interesse for forretningsjuss.

I BAHR fikk jeg anledning til å lære fra de aller beste. Jeg opplevde gleden og nytten av å dele kunnskap og synspunkter, viktigheten av å arbeide mot felles mål og styrken i å takle medgang og motgang som ett lag. BAHR viste meg hvor langt en virksomhet kan nå dersom kunnskap og bedriftskultur blir forent med godt lederskap. Lærdommen er universell og den gir meg daglig inspirasjon når Akers bedrifter skal bygges videre i Norge og i utlandet.
Øyvind Eriksen, konsernsjef i Aker (BAHR 1990-2009)

Laster film...
Lukk