Kart og veibeskrivelse

BAHR har kontorer ytterst på Tjuvholmen, nærmere bestemt i Tjuvholmen allé 16. Våre kontorer ligger mellom Astrup Fearnley Museet og The Thief Hotel.
 • Du kan ta en hyggelig spasertur langs sjøsiden og bryggekanten fra Rådhusplassen, via Aker Brygge og ut til Tjuvholmen.

 • Aker Brygge og Tjuvholmen byr på et nettverk av trivelige gater og plasser som gjør at du raskt kommer ut til oss. Vi har selv flere BAHR sykler som vi bruker rundt om i byen. Det kan anbefales!

 • Nærmeste taxiholdeplass er i enden av Filipstadveien rett ved innkjøringen til parkeringshuset på Tjuvholmen. Taxi til BAHR bes kjøre til Tjuvholmen allé 16, via parkeringshuset med innkjøring i Filipstadveien. Parkeringsavgift blir ikke belastet for opphold kortere enn 15 minutter.

 • Det er gode parkeringsmuligheter på Tjuvholmen og på Aker Brygge. Det er to parkeringshus på Tjuvholmen, begge med innkjøring fra Filipstadveien. Parkeringshuset nærmest BAHR ligger ytterst på Tjuvholmen. For å komme dit, kjør gjennom det første parkeringshuset.

 • Det er god offentlig kommunikasjon til Tjuvholmen og Aker Brygge. For detaljer om kollektivtransport, bussruter, trikk, T-bane og båt, henvises til Ruters hjemmesider; www.ruter.no.

  Buss

  En rekke busslinjer i Oslo stopper ved Vika Atrium., sammen med de fleste busslinjer til/fra Asker, Bærum og deler av Buskerud.

  Trikk

  Nærmeste trikkeholdeplass er Aker Brygge som betjenes av linje 12.

  T-bane

  Nærmeste T-banestasjon er Nationaltheateret som betjenes av samtlige T-banelinjer.

  Båt

  Båt til/fra Nesodden og Vollen/Slemmestad går til Aker Brygge.

  Tog

  Nærmeste togstasjon er Nationaltheateret som betjenes av både lokaltog, langdistansetog og flytog. For nærmere opplysning om togtider og strekninger vises til NSBs hjemmesider; www.nsb.no og www.flytoget.no.

Laster film...
Lukk