Corporate Legal Intern

Vi søker engasjerte og dyktige jusstudenter til stilling som Corporate Legal Intern hos BAHR, Aker Solutions og DNB Juridisk.

 

Som Corporate Legal Intern gjennomfører du et praktikantopphold på seks uker hos hvert av firmaene i løpet av en periode på 18 måneder. Du får innblikk i arbeidet som advokat både i et forretningsadvokatfirma og i store bedrifter med egen juridisk avdeling. Dette gir en unik mulighet til å delta i store og varierte oppdrag i samarbeid med landets ledende forretningsadvokater.

I BAHR vil du være tilsluttet en av våre markedsgrupper og du vil delta i saker vi arbeider med, få varierte oppgaver og tett oppfølging.

En partnerfadder og en fullmektigfadder sørger for at du blir en del av miljøet og har noen det er spesielt naturlig å forholde deg til og søke råd hos ved behov. Du inviteres med på interne kurs, seminarer og sosiale arrangementer som holdes i perioden du er hos oss, i tillegg til den årlige samlingen for alle årets traineer.

For å søke på stilling som Corporate Legal Intern hos alle tre firmaene, send din søknad, CV og karakterutskrift til Kristin Sandvik Vogt-Jacobsen på krisan@bahr.no.

Les mer om DNB på www.dnb.no og Aker Solutions www.akersolutions.com

Laster film...
Lukk