Trainee

Gjennom et opphold på seks uker vil du delta i saker vi arbeider med, få varierte oppgaver og tett oppfølging.

Du vil være tilsluttet en av våre markedsgrupper og dedikerte faddere sørger for at du blir en del av miljøet og har noen det er spesielt naturlig å forholde deg til og søke råd hos ved behov.

Du inviteres med på interne kurs, seminarer og sosiale arrangementer som holdes i perioden du er hos oss, i tillegg til den årlige samlingen for alle årets traineer.

To forhold som overrasker

Mange av BAHRs advokater startet sin karriere som trainee. De fremhever to forhold som overrasket dem i denne perioden: Det ene er hvor lett de ble inkludert i miljøet – både faglig og sosialt. Det andre er hvor tett de fikk lov til å jobbe sammen med flere av landets mest erfarne advokater i store og profilerte saker. Mens du lærer oss å kjenne, blir vi også bedre kjent med deg. Hvis det stemmer for begge parter, kan traineeoppholdet føre til fast ansettelse ved endte studier. Vi er glade for at en stor andel av våre traineer begynner hos oss. Uansett skal traineetiden i BAHR oppleves som lærerik, meningsfylt og hyggelig, og vi knytter en kontakt av verdi for fremtiden.

Vil du vite mer om det å være trainee i BAHR? Ta gjerne kontakt med senior HR-konsulent Kristin Sandvik Vogt-Jacobsen, HR-sjef Siw Åsrud Toussaint eller partner Atle Skaldebø-Rød

Søk Trainee-stilling
Laster film...
Lukk