Events

Studentseminar | Kapitalforvaltning og Private Equity

  • October 17, 2018
  • 17:00 - 20:00
  • BAHR Tjuvholmen allé 16

Er du student og interessert i å jobbe som advokat overfor finansnæringen? Lurer du på hva kapitalforvaltning og private equity er?

Kapitalforvaltning og private equity er en stadig voksende bransje innenfor norsk finansnæring. BAHR har fulgt kapitalforvaltningsbransjens utvikling fra dens spede begynnelse, og bistår i dag en rekke norske og utenlandske investeringsmiljøer, hvorav mange er ledende aktører innenfor sine respektive områder.

BAHR kombinerer i det daglige juridisk spisskompetanse med inngående kjennskap til bransjen og dens særlige behov. Kapitalforvaltning dekker mange juridiske disipliner, herunder kontraktsrett, regulatoriske forhold, skatt og struktur, ESG/compliance, M&A, arbeidsrett, etc.

BAHR ønsker å gi studenter et innblikk i denne hverdagen og inviterer derfor til en uformell samling. I den faglige delen vil du få innblikk i hvordan det er å jobbe med forretningsjuridiske spørsmål i vår markedsgruppe for kapitalforvaltning og private equity. Den faglige delen etterfølges av mingling og middag.

VELKOMMEN!

Med vennlig hilsen
Peter Hammerich og Camilla Jøtun

 

Loading video ...
close