Events

Utleieforum: Viktige forhold å tenke på ved ombygging for leietakere | Seminar 4: Skatte- og avgiftsrettslige konsekvenser av leietakertilpasninger 

 • March 6, 2019
 • 8:30 - 10:00
 • BAHR Tjuvholmen allé 16

BAHR inviterer utleiere, forvaltere og andre interesserte til en seminarrekke om de ulike problemstillingene som reiser seg ved ombygging for leietakere.

Utleiere med flere leietakere opplever ofte at leietakerne ønsker tilpasning av lokalene sine, både før og underveis i leieforholdet. Det kan være snakk om alt fra mindre arbeider til omfattende byggeprosjekter med store entreprisekontrakter. Samtidig er utleieselskapene ofte organisert slik at forvalter for leieavtalene ikke har tett kontakt med prosjektleder for entreprisekontraktene, noe som gjør at viktige grensesnitt mellom disse avtalene kan bli oversett. I tillegg kan det oppstå spørsmål om hvorvidt leietakertilpasningene er søknadspliktige i henhold til plan- og bygningsloven, og om de medfører eventuelle skatte- og avgiftsrettslige konsekvenser. BAHR inviterer derfor til utleieforum for diskusjon rundt viktige forhold ved ombygging for leietakere.

Seminarene passer både for utleiere og forvaltere som gjør ombyggingsarbeider for sine leietakere.

Foredragsholderne er advokater i BAHRs eiendomsavdeling. BAHR har betydelig erfaring med å bistå utleiere med både leiekontrakter, byggeprosjekter og forholdet til offentlige myndigheter.

BAHRs markedsgruppe for eiendom er markedsledende og topprangert (tier 1) innenfor fast eiendom og entreprise  i alle internasjonale rangeringer.

Datoer og temaer for seminarrekken

 

6. februar:

 • Forholdet til plan- og bygningsmyndighetene 
  Foredragsholdere: Anne Sofie Bjørkholt og Emilie Jørgensen

13. februar:

 • Entreprisekontraktene 
  Foredragsholdere: Sofie Komissar og Halvor Mathisen

27. februar:

 • Leieavtalen(e) 
  Foredragsholdere: Camilla Hammer Solheim og Lise Sofie Stene

6. mars:

 • Skatte- og avgiftsrettslige konsekvenser av leietakertilpasninger 
  Foredragsholdere: Camilla Hammer Solheim og Ole Andreas Dimmen

 

VELKOMMEN!

Seminarene holdes i BAHRs lokaler fra kl 8.30 til 10.00 med servering av smoothies og frukt.

Loading video ...
close