BAHRs eiendomsgruppe søker advokatfullmektiger og advokater

Vi søker dyktige og engasjerte advokatfullmektiger og advokater, både nyutdannede og kandidater med erfaring, som har lyst til å jobbe med spennende juridiske problemstillinger innenfor eiendom. Vi ser etter utpregede lagspillere med høye ambisjoner og lave skuldre som kan komplementere vårt team. Vi ønsker oss størst mulig mangfold!

Eiendom i BAHR

BAHRs eiendomsgruppe bistår norske og utenlandske eiendomsutviklere, investorer og byggherrer, hvorav mange er ledende aktører innenfor sine områder. Vi yter bistand til alle deler av klientenes virksomhet, så som transaksjoner, leiekontrakter, strukturering av utbyggingsprosjekter og eiendomsutvikling. Gruppens bransjekunnskap kombineres med firmaets øvrige kompetanseressurser i team skreddersydd for den enkelte klient og sak. BAHRs eiendomsgruppe er topprangert i alle anerkjente nasjonale og internasjonale ratinger.

Hva vi ser etter

Vi ser etter deg som er opptatt både av fag og samfunnsutvikling, hvordan dette påvirker eiendomsmarkedet, og som ønsker å arbeide i et ledende forretningsadvokatmiljø. De som passer best i BAHR er engasjerte lagspillere som liker å oppnå ekstraordinære resultater for BAHRs klienter. Suksess bygger på kombinasjonen av bred fagkunnskap og inngående forståelse for klientens behov.

Hva du kan forvente

En karriere i BAHR skal være den beste advokatskolen du kan gå. Vi stiller krav, men kan love deg både tett oppfølging og varierte utfordringer. Som medarbeider i BAHR vil du få muligheten til å utvikle deg til en topp forretningsadvokat ved å samarbeide med noen av landets fremste eiendomsadvokater i krevende oppdrag for spennende klienter.

Ta kontakt med partner Anne Sofie Bjørkholt, partner Andreas Rørvik eller Head of People and Organisational Development Merete Williams Berge dersom du er interessert!

 

Søk her
Share aticle to
Loading video ...
close