Nye BAHR-partnere

BAHR har gleden av å meddele at Camilla Jøtun og Ole Andreas Dimmen er tatt opp som nye partnere med virkning fra 1. januar 2020.

Camilla Jøtun har siden 2008 vært en del av firmaets markedsgruppe for kapitalforvaltning og private equity, og har i dag ansvaret for gruppens satsing på skatt og struktur. Gjennom BAHRs rådgivning til ledende aktører innenfor kapitalforvaltningsbransjen i Norden, har Camilla hatt muligheten til å opparbeide seg en betydelig ekspertise på de skatte- og strukturspørsmål som gjør seg gjeldene for bransjen. Dette er både et markedsområde og et fagområde i stor utvikling, og som stadig blir en større del av BAHRs juridiske rådgivning.

Ole Andreas Dimmen har arbeidet i BAHRs markedsgruppe for fast eiendom siden 2008, med fokus på eiendomstransaksjoner. Han har opparbeidet seg betydelig erfaring i å lede ulike typer transaksjoner, herunder av større porteføljer og utviklingsprosjekter. Ole Andreas har de seneste årene blitt rangert som en av landets «up and coming»-advokater innen eiendom, og har også særlig skattekompetanse.

Share aticle to
Loading video ...
close