Ønsker du å jobbe med kapitalforvaltning og private equity?

Vi søker advokatfullmektiger og advokater som har lyst til å jobbe med spennende juridiske problemstillinger innenfor kapitalforvaltning og private equity. Både nyutdannede og kandidater med erfaring oppfordres til å søke.

Kapitalforvaltning og private equity i BAHR

BAHR har fulgt bransjens utvikling tett og kombinerer juridisk spisskompetanse med inngående kjennskap til bransjen og dens særlige behov. Vår bransjekunnskap kombineres med firmaets øvrige kompetanseressurser i team skreddersydd for den enkelte klient og sak. Vi bistår norske og utenlandske investeringsmiljøer, hvorav mange er ledende aktører innenfor sine områder. Vi yter bistand til alle deler av klientenes virksomhet.

Hva vi ser etter

Ønsker du å arbeide i et ledende, hektisk og dedikert forretningsadvokatmiljø samt utvikle deg ved å samarbeide med noen av landets fremste advokater i krevende oppdrag for spennende klienter, så kan BAHR være noe for deg. De som passer best i BAHR er pålitelige, lærevillige og engasjerte lagspillere som liker å oppnå ekstraordinære resultater for BAHRs klienter. Videre forutsetter vi at du har vilje og ønske om å lære. Suksess bygger på kombinasjonen av bred fagkunnskap og inngående forståelse for klientens behov.

Hva du kan forvente

En karriere i BAHR skal være den beste advokatskolen du kan gå. Vi stiller høye krav, men vi kan love deg både tett oppfølging og krevende og varierte utfordringer. Som medarbeider i BAHR vil du få muligheten til å utvikle deg til en topp forretningsadvokat. Hvor langt du vil nå, vil være opp til deg selv.

Ta kontakt med partner Peter Hammerich eller Head of People and Organisational Development Merete Williams Berge dersom du er interessert!

Share aticle to
Loading video ...
close