Ønsker du å jobbe med offentlige anskaffelser og statsstøtte i et ledende forretningsadvokatmiljø?

BAHR oppretter egen virksomhetsgruppe for EU og konkurranserett. I tråd med vår målsetning om å yte markedsledende rådgivning innen alle relevante områder og for å møte økende etterspørsel, styrker vi derfor vår kompetanse og kapasitet på offentlige anskaffelser, statsstøtte og grunnleggende EØS-rett. Vår gruppe består av 10 advokater, hvorav noen av landets fremste spesialister innenfor alle deler av EU og konkurranseretten. Vi ser nå etter dyktige og engasjerte advokatfullmektiger og advokater, både nyutdannede og kandidater med erfaring, som har lyst til å jobbe med spennende saker særlig innenfor offentlige anskaffelser og statsstøtte. Vi ønsker oss størst mulig mangfold!
Deler av EU- og konkurranserettgruppen fotografert i juni 2021.

BAHR

BAHR er et norsk forretningsadvokatfirma, etablert i 1966, som dekker alle de sentrale forretningsjuridiske disiplinene. Firmaet bistår toneangivende norske og utenlandske industriselskaper, private investormiljøer, offentlige eiere og offentlig eide selskaper. BAHR er involvert i en betydelig andel av de større transaksjonene, restruktureringsprosessene og andre juridiske prosjekter og oppdrag. Innenfor offentlig sektor bistår BAHR departementer, offentlige instanser, etater, kommuner, statsselskap, samt selskaper helt eller delvis eid av staten. Sømløse tilnærming til store, komplekse og ofte multinasjonale/multi-jurisdiksjonelle transaksjoner og sakskomplekser er noe av det som kjennetegner BAHR. Firmaet er ansett som et av Norges ledende advokatfirmaer, og er rangert helt på topp av de største og mest anerkjente ratingbyråene i bransjen.

Hva vi ser etter

Vi ser etter deg som er opptatt både av fag og samfunnsutvikling og som ønsker å arbeide i et ledende forretningsadvokatmiljø.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Juridisk embetseksamen/ master i rettsvitenskap, med gode resultater
  • Svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk, andre fremmedspråk er et pluss
  • Høy arbeidskapasitet
  • Analytiske evner
  • God forretningsforståelse
  • Faglig dyktighet og serviceinnstilling
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Du er en utpreget lagspiller som bidrar til å gjøre vårt team enda bedre

Hva du kan forvente

En karriere i BAHR skal være den beste forretningsadvokatskolen du kan gå. Vi stiller krav, men kan love deg både tett oppfølging og varierte utfordringer. Du få muligheten til å utvikle deg til en topp forretningsadvokat i samarbeid med noen av landets fremste advokater i krevende og spennende oppdrag.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, bedriftshelsetjeneste, helseforsikring, og viktigst av alt; Mange hyggelige og flinke kolleger!

Søknadsfrist:

10.10.2021

Vil du vite mer?

Ta kontakt med partner Arne Torsten Andersen eller Head of People and Organisational Development Merete Williams Berge.

Søk her
Share aticle to
Loading video ...
close