Ønsker du å være en del av BAHRs arbeidsrettsgruppe?

Vi søker dyktige og engasjerte jurister, både nyutdannede og kandidater med erfaring, som har lyst til å jobbe med spennende saker innenfor arbeidsrett. Vi ser etter utpregede lagspillere med høye ambisjoner og lave skuldre som kan komplementere vårt team.

Arbeidsrett i BAHR

BAHR har en av bransjens bredeste arbeidsrettspraksiser. Vårt varemerke skal være å gi praktisk rådgivning basert på  juridisk spisskompetanse, kunnskap om klientens virksomhetsområde  og forståelse for klientens behov. Vi vektlegger samarbeid med firmaets øvrige kompetanseressurser i team skreddersydd for den enkelte klient og sak. Vi bistår både norske og utenlandske klienter, hvorav mange er ledende aktører innenfor sine områder.

Hva vi ser etter

Vi ser etter deg som er opptatt av fag og mennesker og som ønsker å arbeide i et ledende forretningsadvokatmiljø. God rådgivning bygger på kombinasjonen av bred fagkunnskap, engasjement for klient og sak og ønske om å bidra til gode og fornuftige løsninger. De som passer best i BAHR er derfor engasjerte lagspillere som deler vår ambisjon om å yte førsteklasses bistand til BAHRs klienter i hver enkelt sak. Vi ønsker oss størst mulig mangfold.

Hva du kan forvente

Ved å arbeide  i BAHR går du en god  advokatskole. Vi stiller krav, men kan love deg både tett oppfølging, varierte utfordringer og samarbeid med noen av landets fremste arbeidsrettsadvokater.

Ta kontakt med partner Tarjei Thorkildsen, Head of People and Organisational Development Merete Williams Berge, eller HR-konsulent Pontus Ueland for mer informasjon.

Share aticle to
Loading video ...
close