Vi søker konsulent til IT-support

Advokatfirmaet BAHR AS er et rendyrket norsk forretningsadvokatfirma som bistår både norsk og internasjonalt næringsliv samt offentlig forvaltning. Vi er nærmere 220 medarbeidere med en sterk firmakultur som innebærer felles holdninger til faglig nivå, service, lagarbeid og ambisjoner. Vi skal levere juridisk bistand av ypperste kvalitet til klienter, og våre medarbeidere skal oppleve sitt arbeid som meningsfylt og personlig utviklende.

Vi søker en dyktig IT-konsulent til firmaets IT-avdeling. Avdelingen består av ytterligere tre personer som drifter og utvikler alle firmaets IT-tjenester, er praktiske problemløsere og generelle tekniske rådgivere. Avdelingen har stor faglig bredde og et sterkt servicefokus. BAHR er inne i en spennende fase hvor førsteklasses leveranse av IT-tjenester har stort fokus. Dette preger arbeidsoppgavene og stillingen vil være spesielt rettet mot brukeroppfølging og positiv opplevelse av IT-tjenestene.

Vi ser gjerne at du har høy generell IT-forståelse og sterk teknisk interesse. Du må ha god kjennskap til Windows og Office, og god grunnkompetanse på maskinvare og programvare. Det er fordelaktig om du har basiskunnskap fra eksempelvis Active Directory, Windows server og Vmware. Ellers er det viktigst at du er en ansvarsbevisst og løsningsorientert lagspiller som viser arbeidsglede og initiativ. Til gjengjeld kan vi tilby deg varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et inkluderende og godt sosialt miljø.

Ta  gjerne kontakt med IT-sjef, Christopher Kahrs, dersom du har spørsmål om stillingen

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk her
Share aticle to
Loading video ...
close