BAHR trenger flere flinke folk som vil jobbe med kapitalforvaltning og private equity

Kapitalforvaltning er en bransje i kraftig vekst både nasjonalt og internasjonalt. Bransjen står for mye av verdiskapingen i Norge og bidrar til å skape tusenvis av arbeidsplasser hvert eneste år. Kapitalforvaltningsbransjen har også en viktig rolle i det et grønne skiftet. I årene fremover vil institusjonelle investorer plassere mye kapital hos kapitalforvaltere som investerer i infrastruktur og bærekraftige selskaper.

Advokatfirmaet BAHR er markedsledende innen kapitalforvaltning og private equity. For mer enn 15 år siden etablerte vi en virksomhetsgruppe som utelukkende bistår kapitalforvaltere. Vi bistår i forbindelse med etablering av fond, regulatoriske spørsmål, compliance, ESG, det grønne skiftet, kjøp og salg av selskaper og mye mer. Arbeidet er utpreget internasjonalt og vi jobber mot en rekke jurisdiksjoner. I den sist publiserte Prospera-undersøkelsen for advokater, har næringslivet i Norge pekt på BAHR som det ledende firmaet i kategorien Private Equity. Dette er niende året på rad hvor BAHR havner helt på topp, og i år med særlig god margin til nummer to på listen.

Vi skal bli flere!

BAHRs virksomhetsgruppe for kapitalforvaltning og private equity består av 25 medarbeidere som jobber mye for å oppnå ekstraordinære resultater for våre klienter. Oppdragsmengden er økende, og vi skal nå ansette enda flere engasjerte lagspillere.

Dersom du kan huke av for disse punktene, vil vi høre fra deg

  • Du ønsker å utvikle deg faglig ved jobbe sammen med noen av landets fremste advokater i krevende oppdrag for ledende bransjeaktører innen kapitalforvaltning og private equity.
  • Du er innstilt på å yte nødvendig innsats over tid for å bli en dyktig advokat innenfor dette feltet.
  • Du er interessert i å jobbe med tilgrensende rettsområder, slik som selskapsrett, kontraktsrett og annen formuerett.
  • Du har forståelse for at det viktigste bidraget til din personlige utvikling og fremgang må komme fra deg selv – gjennom dedikasjon, pågangsmot og fokusert arbeid over tid.

Karriere i BAHR

Vi legger ned mye innsats i tett oppfølging og individuell utvikling av hver enkelt medarbeider. Gjennom daglig oppdragsutførelse, samt deltakelse i BAHRacademy og undervisningsopplegg i samarbeid med University of Cambridge, vil du få muligheten til å utvikle deg til en topp forretningsadvokat. Det vil gi deg god ballast for videre karriere enten hos oss eller i ledende stillinger andre steder.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med partner Peter Hammerich, partner Camilla Jøtun eller Head of People and Organisational Development Merete Williams Berge.

Søk her
Share aticle to
Loading video ...
close