Ønsker du å jobbe med kapitalforvaltningsjuss og private equity i BAHR?

Vi søker advokatfullmektiger/advokater som ønsker å jobbe med kapitalforvaltningsjuss og private equity. Både nyutdannede og kandidater med noen års erfaring oppfordres til å søke.

Hva vi ser etter

Hvis du ønsker å arbeide i et ledende, hektisk og dedikert forretningsadvokatmiljø samt utvikle deg ved å samarbeide med noen av landets fremste advokater i krevende oppdrag for spennende klienter, så kan BAHR være stedet for deg. Du er en pålitelig, lærevillig og engasjert lagspiller som liker å arbeide hardt for å oppnå ekstraordinære resultater for våre klienter.

Tidligere erfaring med fagfeltet er ikke noe vi forventer. Det vi forutsetter er at du har vilje til å lære om kapitalforvaltning og er klar til å yte nødvendig innsats over tid for å bli en dyktig advokat.

Hva du kan forvente

BAHR er en kunnskapsbedrift, og kvaliteten på vårt arbeid er avhengig av de som arbeider hos oss. Våre medarbeidere er BAHRs viktigste ressurs, og vi legger ned mye innsats i tett oppfølgning og individuell utvikling av hver enkelt advokat.

Vi vil selvsagt legge forholdene til rette for at også du skal få en best mulig advokatskole og karriereutvikling hos oss. Det viktigste bidraget til din personlige utvikling og fremgang må imidlertid komme fra deg selv – gjennom dedikasjon, pågangsmot og fokusert arbeid over tid.

Vi stiller høye krav. Men vi kan love deg tett oppfølgning, krevende og varierte utfordringer og muligheten til å utvikle deg til en topp forretningsadvokat på sikt. Hvor langt du vil nå, vil være opp til deg selv.

Kapitalforvaltning og private equity i BAHR

Vår gruppe for kapitalforvaltning og private equity har fulgt bransjens utvikling fra dens spede begynnelse og kombinerer juridisk spisskompetanse med en inngående kjennskap til bransjen og dens særlige behov, innen alle deler av markedet.

Vi bistår en rekke norske og utenlandske investeringsmiljøer, hvorav mange er ledende aktører innenfor sine respektive områder, med rådgivning knyttet til hele deres virksomhet. Vi yter blant annet bistand innenfor M&A/corporate, rammevilkår og regulatoriske forhold, skatt- og strukturering, etablering av forvaltningsmiljøer, produkter og fond, compliance/ESG, human capital mv. I alle sammenhenger kombineres vår dedikerte gruppe med firmaets øvrige kompetanseressurser i team skreddersydd for den enkelte klient og sak.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med:

  • HR-sjef Siw Åsrud Toussaint, siw@bahr.no eller 21 00 00 50/98 24 05 30 eller
  • Partner Peter Hammerich, ph@bahr.no eller 21 00 00 50/92 88 13 89
Søk stilling her
Share aticle to
Loading video ...
close