BAHR LEAP | Student-internships sommeren 2019

Vi ser etter studenter innenfor datateknikk og informatikk som er engasjerte og initiativrike til å bistå teamet vårt sommeren 2019.

BAHR LEAP ble startet i 2018 og er et heleid datterselskap av Advokatfirmaet BAHR. BAHR LEAP er formet for å få frihet til å tenke nytt innenfor dagens forretningsmodell og å gi fleksibilitet til å samarbeide med klienter, leverandører eller andre advokatfirmaer på helt andre måter enn før. Målet vårt er å tilby tjenester som letter advokathverdagen, ikke bare for BAHR-advokatene, men for hele advokatbransjen.

Vi ønsker å tilby internships til motiverte studenter som er interesserte i å vite mer om hvordan teknologi påvirker andre bransjer og hvordan vi kan drive god forretningsutvikling og innovasjon. Vi skal sette sammen et prosjektteam med minst tre datastudenter som skal ledes av vår CTO.

Vi kan tilby spennende oppgaver, bra team spirit i et tverrfaglig team med både advokater, teknologer og andre studenter og flotte lokaler på Tjuvholmen i Oslo.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon:

Elise Johnsen Kirkhus, CEO

ek@bahrleap.no, mobil: 934 12 446

Henrik Fagerholt, CTO

hf@bahrleap.no, mobil: 976 80 770

BAHR LEAP kombinerer juridisk erfaring og ekspertise med ny teknologi for å skape innovative løsninger for advokatbransjen.​ Vi identifiserer, og utvikler nye plattformer og verktøy for god kunnskapsforvaltning.

For å sende søknad, trykk her
Share aticle to
Loading video ...
close